Κίνα Αίθουσα δοκιμής περιβάλλοντος κατασκευαστής

 

Μας ελάτε σε επαφή με: το sales@belltestchamber.com

   

 

+86 769 2328 0911

 

 

Ειδήσεις

April 21, 2021

Τι είναι αλατισμένη δοκιμή ψεκασμού; Χρειάζεστε μια αλατισμένη αίθουσα ψεκασμού;

Τι είναι αλατισμένη δοκιμή ψεκασμού;

Η αλατισμένη δοκιμή ψεκασμού είναι μια από τις περιβαλλοντικές δοκιμές. Και πραγματοποιείται συνήθως υπό τους τεχνητούς μιμούμενους αλατισμένους όρους ψεκασμού. Η δοκιμή αξιολογεί κυρίως την αντίσταση διάβρωσης των προϊόντων ή των υλικών μετάλλων.

Τα εξής είναι διάφοροι τύποι αλατισμένων δοκιμών ψεκασμού:

 • Φυσική δοκιμή έκθεσης περιβάλλοντος
 • Τεχνητή προσομοίωση επιτάχυνσης της αλατισμένης δοκιμής περιβάλλοντος ψεκασμού

Σε αυτό το άρθρο, περιγράφουμε κυρίως την τεχνητή επιτάχυνσης δοκιμή περιβάλλοντος ψεκασμού προσομοίωσης αλατισμένη.

Η τεχνητή προσομοιωμένη αλατισμένη περιβαλλοντική δοκιμή ψεκασμού διευθύνεται χρησιμοποιώντας μια αλατισμένη αίθουσα ψεκασμού. Το αλατισμένο περιβάλλον ψεκασμού κατασκευάζεται τεχνητά στο διάστημα όγκου του εξοπλισμού δοκιμής για να αξιολογήσει την αλατισμένη ποιότητα αντίστασης διάβρωσης ψεκασμού του προϊόντος.

Τα αλατισμένα πρότυπα δοκιμής ψεκασμού είναι ένας σαφής και συγκεκριμένος κανονισμός των αλατισμένων όρων δοκιμής ψεκασμού, όπως η θερμοκρασία, η υγρασία, η συγκέντρωση λύσης χλωριούχου νατρίου και η αξία pH. Επιπλέον, η απόδοση της αλατισμένης αίθουσας δοκιμής ψεκασμού είναι επίσης πολύ σημαντική.

Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι για τα αλατισμένα αποτελέσματα της δοκιμής ψεκασμού:

 • Κρίση εκτίμησης
 • Κρίση ζυγίσματος
 • Διαβρωτικός προσδιορισμός εμφάνισης
 • Στατιστική ανάλυση στοιχείων διάβρωσης

Τα προϊόντα που απαιτούν τον αλατισμένο ψεκασμό εξεταστικός είναι κυρίως προϊόντα μετάλλων. Μέσω των δοκιμών τους αξιολογεί αλατισμένη αντίσταση.

Γιατί χρειάζεστε μια αλατισμένη αίθουσα ψεκασμού;

Η διάβρωση είναι η καταστροφή ή η επιδείνωση ενός υλικού ή των ιδιοτήτων της που προκαλείται από το περιβάλλον. Η μεγαλύτερη μέρος της διάβρωσης εμφανίζεται στην ατμόσφαιρα, η οποία περιέχει τα διαβρωτικά συστατικά και τους διαβρωτικούς παράγοντες όπως το οξυγόνο, η υγρασία, οι αλλαγές θερμοκρασίας, και οι ρύποι. Επομένως, η αλατισμένη ανίχνευση ψεκασμού των προϊόντων είναι πολύ σημαντική.

Η αλατισμένη διάβρωση ψεκασμού είναι μια κοινή και πιό καταστρεπτική ατμοσφαιρική διάβρωση. Η διάβρωση της επιφάνειας του υλικού μετάλλων από τον αλατισμένο ψεκασμό προκαλείται από την ηλεκτροχημική αντίδραση του στρώματος χλωριδίου που διαπερνά την επιφάνεια μετάλλων και το προστατευτικό στρώμα και το εσωτερικό μέταλλο. Η τεχνητή προσομοιωμένη αλατισμένη δοκιμή περιβάλλοντος ψεκασμού έναντι του φυσικού περιβάλλοντος, η συγκέντρωση του χλωριδίου στο τεχνητό μιμούμενο αλατισμένο περιβάλλον ψεκασμού μπορεί να είναι αρκετές φορές ή αρκετές φορές του αλατισμένου περιεχομένου του γενικού φυσικού περιβάλλοντος. Επομένως, η τεχνητή προσομοιωμένη αλατισμένη δοκιμή περιβάλλοντος ψεκασμού βελτιώνει πολύ το ποσοστό διάβρωσης. Εκτός αυτού, μπορεί επίσης να κοντύνει το χρόνο να αποκτηθούν τα αποτελέσματα. Εάν ένα δείγμα προϊόντων εξετάζεται σε ένα φυσικό περιβάλλον έκθεσης, μπορεί να πάρει μέχρι 1 έτος για τη διάβρωση. Στο τεχνητό μιμούμενο αλατισμένο περιβάλλον ψεκασμού, διαρκεί μόνο 24 ώρες για να πάρει τα παρόμοια αποτελέσματα.

Τεχνητή μιμούμενη αλατισμένη ταξινόμηση δοκιμής ψεκασμού

 • Ουδέτερη αλατισμένη δοκιμή ψεκασμού
 • Δοκιμή ψεκασμού οξικού άλατος
 • Το άλας χαλκού επιταχύνει τη δοκιμή ψεκασμού οξικού άλατος
 • Εναλλασσόμενη αλατισμένη δοκιμή ψεκασμού

Η εναλλασσόμενη αλατισμένη δοκιμή ψεκασμού είναι μια περιεκτική αλατισμένη δοκιμή ψεκασμού, η οποία είναι πραγματικά μια ουδέτερη αλατισμένη δοκιμή ψεκασμού συν μια σταθερή δοκιμή υγρασίας θερμοκρασίας. Μέσω της διείσδυσης του υγρού περιβάλλοντος, η αλατισμένη διάβρωση ψεκασμού παράγεται όχι μόνο στην επιφάνεια του προϊόντος, αλλά και μέσα στο προϊόν. Πρόκειται να εναλλάξει το προϊόν υπό τον αλατισμένο ψεκασμό και τις υψηλής θερμοκρασίας περιβαλλοντικές συνθήκες υγρασίας. Τέλος, έλεγχος εάν τις ηλεκτρικές και μηχανικές ιδιότητες ολόκληρου του προϊόντος αλλάζουν.

Η αλατισμένη αίθουσα ψεκασμού είμαι-8209 σειρών είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για τις εναλλασσόμενες αλατισμένες δοκιμές ψεκασμού. Το εξωτερικό υλικό της αίθουσας είναι κρύο και ανθεκτικό στη θερμότητα πιάτο χάλυβα με το επίστρωμα ψεκασμού. Το εσωτερικό υλικό είναι όξινο και αλκαλικό ανθεκτικό υλικό SUS316. Προγραμματίσημος έλεγχος μέσω της οθόνης αφής για το μακρινό έλεγχο και την απόκτηση στοιχείων.

Επιπλέον, αυτή η περιβαλλοντική αίθουσα δοκιμής έχει άλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα δυνατότητας πρόσβασης:

 • Κύριος-θυγατρικό καροτσάκι τύπων για το δείγμα μέσα και έξω από την αίθουσα δοκιμής.
 • Explosionproof, ανακούφιση πίεσης, εξάτμιση καπνού, πυροσβυστικός, τηλεοπτικός έλεγχος.

Χρειάζεστε μια περιβαλλοντική αίθουσα για την επιχείρησή σας;

Η αλατισμένη δοκιμή ψεκασμού είναι ένας σημαντικός τρόπος να αξιολογηθεί η αντίσταση των προϊόντων ή των υλικών στην αλατισμένη διάβρωση ψεκασμού. Τα επιστημονικά και λογικά αποτελέσματα της δοκιμής είναι μεγάλου ενδιαφέροντος. Για να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα των αλατισμένων αποτελεσμάτων της δοκιμής ψεκασμού, η τεχνική δοκιμής είναι το κλειδί.

Στοιχεία επικοινωνίας