Κίνα Αίθουσα δοκιμής περιβάλλοντος κατασκευαστής

 

Μας ελάτε σε επαφή με: το sales@belltestchamber.com

   

 

+86 769 2328 0911

 

 

Ειδήσεις

April 21, 2021

Τι είναι μια περιβαλλοντική αίθουσα δοκιμής και πώς λειτουργεί;

Με τη γρήγορη ανάπτυξη της σύγχρονης βιομηχανικής τεχνολογίας, τα ηλεκτρικά, ηλεκτρονικά προϊόντα έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως. Συγχρόνως, οι περιβαλλοντικές συνθήκες γίνονται όλο και περισσότερο περίπλοκες. Μόνο με κατάλληλα να ρυθμίσουν την προστασία του περιβάλλοντος μέτρα των προϊόντων μπορούν τα προϊόντα να προστατευθούν από τη ζημία κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης και της μεταφοράς, και ασφαλής και αξιόπιστος κατά τη διάρκεια της χρήσης. Επομένως, τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται στις τεχνητά προσομοιωμένες περιβαλλοντικές δοκιμές είναι ένα βασικό μέρος της εξασφάλισης υψηλό - ποιότητα.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε τι μια αίθουσα δοκιμής είναι και πώς μια εργασία περιβαλλοντικών αιθουσών.

Τι είναι περιβαλλοντική αίθουσα δοκιμής;

Προτού να πρέπει να ξέρουμε που μαθαίνουμε τις περιβαλλοντικές αίθουσες δοκιμής, εμείς τι η περιβαλλοντική δοκιμή είναι, και όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Αυτή η δοκιμή δεν είναι δύσκολη, η αρχή από την χρησιμοποιείται ευρέως στη καθημερινή ζωή μας, όπως το ψυγείο, το οποίο μπορεί να αλλάξει τη θερμοκρασία για να βοηθήσει τα τρόφιμα να κρατήσουν μακρυά από την επιδείνωση.

Κάθε προϊόν που γίνεται από τη βιομηχανία θα υποστεί τη ζημία του περιβάλλοντος. Η περιβαλλοντική δοκιμή μπορεί να σας βοηθήσει για να βρεί το σημείο στο οποίο το προϊόν θα βλαφθεί. Για τη μέτρηση της διαθεσιμότητας των προϊόντων σας οι περιβαλλοντικές αίθουσες δοκιμής επιταχύνουν την αλλαγή του περιβάλλοντος, ή προσθέτουν τις ακραίες συνθήκες σπου ο φυσικός δεν μπορεί απολύτως να φθάσει.

Επομένως, με τη βοήθεια της περιβαλλοντικής αίθουσας δοκιμής μπορείτε να ξέρετε τις πληροφορίες για πόσο καιρό τα προϊόντα σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο περιβάλλον φύσης, και η αιχμή σπου τα προϊόντα σας μπορούν να φθάσουν σε ένα ακραίο περιβάλλον θα είναι εύρημα.

Μερικοί όροι που η περιβαλλοντική αίθουσα δοκιμής μπορεί να πάρει για σας:

1.Temperature παραλλαγές: Με τις παραλλαγές θερμοκρασίας, μπορείτε να βρείτε το θερμικό τμήμα που τα προϊόντα σας μπορούν να αντέξουν.

2.Humidity: Σαν έναν από τους αποτελεσματικότερους παράγοντες στο περιβάλλον, προϊόντα ενοχλήσεων υγρασίας όλη την ώρα. Με την περιβαλλοντική αίθουσα δοκιμής, μπορούμε εύκολα να αλλάξουμε την υγρασία για τη συμπεριφορά προϊόντων σας.

3.Salt ψεκασμός: Η επίσης αποκαλούμενη αλατισμένη δοκιμή ομίχλης, αλατισμένη δοκιμή ψεκασμού είναι μια από τις δημοφιλέστερες μεθόδους δοκιμής διάβρωσης.

4.UV υποβάθμιση: Πολλά από τα προϊόντα εκτίθενται πάντα στον ήλιο, έτσι είναι απαραίτητο για τα προϊόντα σας να υπάρξει μια UV δοκιμή υποβάθμισης που μπορεί να σας βοηθήσει για να βρεί το φέρον τμήμα αυτό.

5.Vacuum: Ο κενός όρος για μερικά ειδικά προϊόντα.

6.Stimulate καιρός: Για μερικά προϊόντα που επηρεάζονται κυρίως από τους καιρικούς παράγοντες.

Οι περισσότερες περιβαλλοντικές αίθουσες δοκιμής μπορούν να αλλάξουν τους όρους που έχουμε απαριθμήσει, σύμφωνα με αυτόν, μπορούμε ταξινομημένος τις αίθουσες.

Οι αντιπροσωπευτικές αίθουσες δοκιμής περιλαμβάνουν:

 • Αίθουσα δοκιμής θερμικού κλονισμού
 • αλατισμένη αίθουσα δοκιμής ψεκασμού
 • αίθουσα δοκιμής υπεριώδους γήρανσης
 • ξένο αίθουσα δοκιμής γήρανσης λαμπτήρων
 • αίθουσα δοκιμής γήρανσης όζοντος
 • Αίθουσα δοκιμής υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας
 • Σταθερή αίθουσα δοκιμής θερμοκρασίας και υγρασίας
 • Συνδυασμένη αίθουσα δοκιμής υγρασίας θερμοκρασίας δόνηση

Η περιβαλλοντική αίθουσα δοκιμής χρησιμοποιείται πάντα σε αυτοί τη δοκιμή:

Χρησιμοποιούμε τις διαφορετικές αίθουσες δοκιμής για τις διαφορετικές προθέσεις, για τις περιβαλλοντικές δοκιμές, υπάρχουν τέσσερις κύριες δοκιμές ότι η αίθουσα συνήθως χρησιμοποιείται.

Δοκιμές σταθερού κράτους: Η αίθουσα ελέγχει τη θερμοκρασία και η υγρασία μπορεί άλλοι παράγοντες σε ένα ορισμένο πεδίο και να κρατήσει τη θερμοκρασία σε έναν ορισμένο χρόνο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον τύπο δοκιμών για να μετρήσετε τη ζωή υπηρεσιών των προϊόντων σας, ή για να εξετάσετε τη σταθερότητα σε ένα ορισμένο περιβάλλον για μακροπρόθεσμο. Το αποτέλεσμα αυτής της δοκιμής θα είναι ακριβέστερο.

Θερμικές δοκιμές ανακύκλωσης: Σε αυτήν την δοκιμή, η αίθουσα παρέχει δύο ακραία περιβάλλοντα για τα προϊόντα σας, και τη μετατόπιση μεταξύ τους σε μια χρονική περίοδο. Είναι μια αργή διαδικασία. Κατά τη διάρκεια αυτής της δοκιμής, η παραλλαγή των προϊόντων σας πρέπει να είναι ορατή.

Δοκιμές θερμικού κλονισμού: Αυτή η δοκιμή ακριβώς όπως το όνομά της, η αίθουσα παίρνει ένα ακραίο περιβάλλον για τα προϊόντα σας γρήγορα. Κατόπιν θα βρείτε το μέγιστο ρουλεμάν τους ενάντια στο ακραίο περιβάλλον.

Slat δοκιμή ψεκασμού: Η επίσης αποκαλούμενη αλατισμένη δοκιμή ομίχλης, αυτό είναι ευρέως γνωστή ως μια από τη δοκιμή διάβρωσης. Χρησιμοποιώντας αυτήν την δοκιμή μπορείτε να βρείτε τη διαθεσιμότητα των προϊόντων σας όταν εκτίθενται στο πραγματικό περιβάλλον.

Οι θερμικές δοκιμές ανακύκλωσης είναι παρόμοιες με τις δοκιμές θερμικού κλονισμού, αλλά είναι πολύ διαφορετικά πράγματα. Η θερμική δοκιμή ανακύκλωσης είναι μια πιό αργή διαδικασία από τη δοκιμή θερμικού κλονισμού. Αν και και οι δύο παρέχουν δύο περιβάλλοντα για τα προϊόντα, αλλά η θερμική δοκιμή ανακύκλωσης είναι μια πιό αργή δοκιμή από τη δοκιμή θερμικού κλονισμού. Με τον έλεγχο ορισμένων θερμοκρασίας και υγρασίας, η θερμική δοκιμή ανακύκλωσης θα έπαιρνε ένα ακριβές αποτέλεσμα για τους κατασκευαστές. Αφ' ετέρου, η δοκιμή θερμικού κλονισμού θα πάρει τα στοιχεία για τη διάρκεια που τα προϊόντα σας σε μια μετατροπή δύο ακραία περιβάλλοντα.

Το μέγεθος της περιβαλλοντικής αίθουσας δοκιμής: Έκταση από την εισαγώμενη ή κίνηση-στην αίθουσα στη μικρή αίθουσα μεγέθους που μπορεί να βάλει σε μια τοποθέτηση όπως το μεγάλο γραφείο ή κάπου όπως αυτό.

 

Πώς μια εργασία περιβαλλοντικών αιθουσών

Η αίθουσα δοκιμής θερμοκρασίας και υγρασίας είναι κατάλληλη για τις ηλεκτρονικές, ηλεκτρικές συσκευές, τα τρόφιμα, τα αυτοκίνητα, τη λαστιχένια, πλαστική κόλλα, το μέταλλο και άλλα προϊόντα. Μπορεί να ικανοποιήσει τις διαφορετικές περιβαλλοντικές συνθήκες όπως η υψηλής θερμοκρασίας και υψηλή υγρασία, η υψηλής θερμοκρασίας και χαμηλή υγρασία, η χαμηλή θερμοκρασία και η υψηλή υγρασία, η υψηλής θερμοκρασίας και χαμηλή θερμοκρασία, και θα παράσχει σε σας τη βάση για και την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων.

Χρησιμοποιούν κυρίως τα συστήματα θερμοκρασίας και ψύξης. Η κύρια λειτουργία είναι ψύξη, χρησιμοποιώντας γενικά την προηγμένη τεχνολογία ελέγχου ψυγείων για να σταθεροποιήσει το διάστημα δοκιμής. Αφετέρου, η αίθουσα δοκιμής πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσει το dehumidification σύστημα για να λύσει το πρόβλημα της υγρασίας.

(1) οι υψηλές αίθουσες δοκιμής χαμηλής θερμοκρασίας είναι κατάλληλες για τις δοκιμές αξιοπιστίας υψηλής θερμοκρασίας και χαμηλής θερμοκρασίας των βιομηχανικών προϊόντων. Για τα μέρη και τα υλικά των σχετικών προϊόντων όπως ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός, αυτοκινητικός και η μοτοσικλέτα, το αεροδιάστημα, η ναυπηγική, τα κολλέγια και τα πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, και άλλες υψηλής θερμοκρασίας και χαμηλής θερμοκρασίας (εναλλασσόμενες) κυκλικές αλλαγές, εξετάστε τους δείκτες απόδοσής τους.

(2) η σταθερή αίθουσα δοκιμής υγρασίας θερμοκρασίας καλείται επίσης σταθερή μηχανή δοκιμής υγρασίας θερμοκρασίας. Χρησιμοποιείται για να εξετάσει τα διάφορα υλικά για την αντίσταση θερμότητας, την κρύα αντίσταση, την ξηρά αντίσταση και την αντίσταση υγρασίας. Είναι κατάλληλο για την ηλεκτρονική, ηλεκτρικές συσκευές, επικοινωνία, όργανα, οχήματα, πλαστικά προϊόντα, μέταλλα, τρόφιμα, χημικές ουσίες, οικοδομικά υλικά.

(3) η αλατισμένη αίθουσα   δοκιμής διάβρωσης ψεκασμού μπορεί να αξιολογήσει την αλατισμένη αντίσταση διάβρωσης ψεκασμού του υλικού και του προστατευτικού στρώματός της, και την ποιότητα διαδικασίας των παρόμοιων προστατευτικών στρωμάτων. Συγχρόνως, μπορεί να αξιολογήσει την αντίσταση μερικών προϊόντων στην αλατισμένη διάβρωση ψεκασμού. Το προϊόν είναι κατάλληλο για τα μέρη και την ηλεκτρονική. Αρχικά, προστατευτικά επιστρώματα για τα μεταλλικά υλικά και αλατισμένες δοκιμές διάβρωσης ψεκασμού για τα βιομηχανικά προϊόντα.

(4)ηαίθουσαδοκιμήςθερμικούκλονισμού χρησιμοποιεί συνήθως δύο ακραία περιβάλλοντα, υποβάλλει το προϊόν και μετατοπίζει τα δύο περιβάλλοντα γρήγορα. Με αυτήν την δοκιμή, η αντίσταση στη μετατροπή μεταξύ των ακραίων περιβαλλόντων που τα προϊόντα έχουν είναι ορατή.

 

Γιατί χρειάζεστε τις περιβαλλοντικές αίθουσες δοκιμής;

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι είναι μια περιβαλλοντική αίθουσα δοκιμής και πώς λειτουργεί; 0

Τα βιομηχανικά προϊόντα υπόκεινται στη διάφορη θερμοκρασία, την υγρασία, το κλίμα και τους εξωτερικούς όρους κατά τη διάρκεια της κατασκευής, του χειρισμού, της αποθήκευσης και της εφαρμογής. Αυτοί οι παράγοντες μπορούν να προκαλέσουν τις φυσικές, μηχανικές, και ακόμη και χημικές αλλαγές στο προϊόν. Αυτό θα κάνει το προϊόν να χάσει την επίδρασή του, να μειώσει την αξία ή να δημιουργήσει τον κίνδυνο!

Είχατε ακούσει μια έκρηξη ενός τηλεφώνου κυττάρων; Ή συνερχόμενος μια κατάσταση που ένα προϊόν δεν μπορεί να λειτουργήσει ακόμα και όταν το χρησιμοποιείτε καταρχάς χρόνος; Όλα αυτά τα προβλήματα προκλήθηκαν από την έλλειψη της ποιότητας των προϊόντων σας. Έτσι είναι σημαντικό που κάνει μια δοκιμή για να μετρήσει τη διάρκεια των προϊόντων σας!

Οι περιβαλλοντικές αίθουσες δοκιμής μιμούνται τα κοινά ή εξωτερικά περιβάλλοντα για τα προϊόντα σας για να μετρήσουν τη διάρκειά τους. Με τις αίθουσες ECT μπορείτε να αλλάξετε τη θερμοκρασία ή την υγρασία, να δημιουργήσετε ακόμη και το κλίμα που θέλετε, και βρίσκετε τα προβλήματα που κρύβουν στη γοητευτική επιφάνεια του προϊόντος σας.

Τους βρείτε! Και τους λύστε! Τα προϊόντα σας θα γίνουν περισσότερος έπαρχος!

Αφ' ετέρου, με τις περιβαλλοντικές αίθουσες δοκιμής, το στοιχείο που πήρατε από τη δοκιμή είναι πολύτιμο για την έρευνα & την ανάπτυξή σας.

Υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους χρειάζεστε τις περιβαλλοντικές αίθουσες δοκιμής:

 1. Υπάρχει διαφορετικό κλίμα μεταξύ των αγορών στόχου σας και παραγωγή της περιοχής: Οι διαφορετικές περιοχές έχουν το διαφορετικό κλίμα που έκανε από τη διαφορετικές θερμοκρασία και την υγρασία. Τα προϊόντα σας μπορούν να έχουν μια αντίσταση φρεατίων ξηρού, αλλά δύσκολος υπάρξτε στον υγρό καιρό. Η σκέψη αυτόν, εσείς χρειάζεται μια περιβαλλοντική αίθουσα δοκιμής για τα προϊόντα σας.
 2. Με την καλή ποιότητα τα προϊόντα σας είναι πιό αξιόπιστα από τους ανταγωνιστές σας: Με τις περιβαλλοντικές αίθουσες δοκιμής, μπορείτε να μετρήσετε τα προϊόντα σας μιά φορά και άλλη μια φορά, να βρείτε το πρόβλημα και να το λύσετε, το οποίο μπορεί να προωθήσει την ποιότητα των προϊόντων σας.
 3. Προωθήστε την ασφάλεια των προϊόντων σας: Οι πελάτες προτιμούν τα ανθεκτικά, συν:τρίβω-ανθεκτικά προϊόντα, τα πρώτα μπορούν να καταστήσουν το προϊόν πολυτιμότερο, αλλά ο τελευταίος προέρχεται από μια εξέταση ασφάλειας.

Τα βιομηχανικά προϊόντα υπόκεινται στη διάφορη θερμοκρασία, την υγρασία, το κλίμα και τους εξωτερικούς όρους κατά τη διάρκεια της κατασκευής, του χειρισμού, της αποθήκευσης και της εφαρμογής. Αυτοί οι παράγοντες μπορούν να προκαλέσουν τις φυσικές, μηχανικές, και ακόμη και χημικές αλλαγές στο προϊόν. Αυτό θα κάνει το προϊόν να χάσει την επίδρασή του, να μειώσει την αξία ή να δημιουργήσει τον κίνδυνο!

Μερικά προϊόντα πρέπει να είναι δοκιμή πρίν βάζουν τους στις αγορές.

Δεδομένου ότι όλοι γνωστοί, ένα αυτοκίνητο χωρίς καιρικές δοκιμές δεν μπορούμε να πωληθούμε. Η καιρική δοκιμή μπορεί να βοηθήσει τους κατασκευαστές να βρούν κάπου ότι το μέρος των αυτοκινήτων που δεν συγκεντρώνονται καλά. Με πολλές φορές της καιρικής δοκιμής, προωθήστε τελικά την ασφάλεια του αυτοκινήτου. Μόνο περάστε αυτήν την δοκιμή, το προϊόν μπορεί να πωληθεί.

 

Περιβαλλοντικός οδηγός αγοράς αιθουσών δοκιμής

Η σύνοψη εισάγει για την περιβαλλοντική αίθουσα δοκιμής:

Εισαγώμενη αίθουσα δοκιμής υγρασίας θερμοκρασίας: Αυτός ο τύπος αίθουσας έχει έναν μεγάλο όγκο, ο οποίος μπορεί να εξετάσει τις τεράστιες μηχανές με τη διαφορετική θερμοκρασία ή την υγρασία.

Αίθουσα δοκιμής υγρασίας θερμοκρασίας: Αυτή η μηχανή μπορεί να δει ως μικρή αίθουσα δοκιμής υγρασίας θερμοκρασίας μεγέθους εισαγώμενη. Χρησιμοποιώντας αυτήν την αίθουσα, μπορείτε να κάνετε τις θερμικές δοκιμές ανακύκλωσης και τις επιταχυνόμενες δοκιμές πίεσης για σας τα προϊόντα.

Περιβαλλοντικές θερμοκρασία Benchtop και αίθουσα δοκιμής υγρασίας: Μπορείτε να εξετάσετε τα προϊόντα σας στον πίνακα δεδομένου ότι εσείς χρησιμοποιώντας αυτήν την περιβαλλοντική αίθουσα δοκιμής. Η ελέγχοντας θερμοκρασία και η υγρασία είναι μια βασική λειτουργία της αίθουσας.

Συνδυασμένη αίθουσα δοκιμής υγρασίας θερμοκρασίας δόνηση: Αυτή η αίθουσα ανταποκρίνεται στα εθνικά πρότυπα και μπορεί να ικανοποιήσει τις συγκεκριμένες απαιτήσεις εξέτασής σας.

Αλατισμένη αίθουσα δοκιμής ψεκασμού: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την αίθουσα για να εξετάσετε την αντίσταση στη διάβρωση των προϊόντων σας.

Σύνθετη αλατισμένη αίθουσα δοκιμής ψεκασμού: Εάν θέλετε να εξετάσετε το προϊόν όπως το πακέτο μπαταριών, αυτή η αίθουσα είναι καλός βοηθός.

Μερικές προτάσεις για σας να επιλέξετε τις περιβαλλοντικές αίθουσες δοκιμής

Μέγεθος: Δεδομένου ότι υπάρχει διαφορετικό μέγεθος των προϊόντων, μπορείτε να επιλέξετε τις διαφορετικές αίθουσες για να το εγκαταστήσετε.

Λειτουργία: Οι περισσότερες από τις αίθουσες έχουν τις δοκιμές θερμοκρασίας και υγρασίας, η οποία είναι κοινή για τις δοκιμές προϊόντων. Εάν έχετε τις ειδικές ανάγκες για τα προϊόντα σας, επιλέγοντας το σωστό τύπο αιθουσών.

Λειτουργία: Επιλέγοντας μια κατάλληλη αίθουσα, πρέπει να ξέρετε πώς μια εργασία περιβαλλοντικών αιθουσών. Οι περιεκτικές λειτουργικές αίθουσες με την εύκολη λειτουργία είναι η καλύτερη επιλογή για σας. Αλλά το πράγμα που πρέπει να παρατηρηθείτε είναι ότι πρέπει να προγραμματίσετε το σύστημα εργασίας των περιβαλλοντικών αιθουσών δοκιμής σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Σχέδιο: Όχι μόνο η μορφή και το μέγεθος των αιθουσών, αλλά τα υλικά και η δομή, όλοι αυτοί πρέπει να είναι πρόοδος.

Άλλοι οδηγός αγοράς των περιβαλλοντικών αιθουσών δοκιμής

Έχετε ανησυχήσει ότι η περιβαλλοντική αίθουσα δοκιμής πάρα πολύ σύνθετη για να λειτουργήσει;

Δεν ανησυχείται! Σήμερα όλο και περισσότερες περιβαλλοντικές αίθουσες δοκιμής έχουν τις περιεκτικές λειτουργίες με ευκολότερο να καταλάβουν τη λειτουργία. Ακριβώς όπως τον κατάλογο αιθουσών μιλήσαμε πριν, η περισσότερη από τις ήταν προγραμματίσημη, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να προγραμματίσετε το σύστημα εργασίας από μόνοι σας, και λειτουργούν ακολουθούν αυτό το σύστημα από μόνο του.

Οι περιβαλλοντικές αίθουσες έχουν πολλές λειτουργίες σε διάφορες βιομηχανίες. Χρησιμοποιούν τις θερμοκρασίες και την υγρασία για να ελέγξουν το περιβάλλον στο οποίο εξετάζουμε τις ιδιότητες ενός συγκεκριμένου προϊόντος.

Τέλος, εάν καταλαβαίνετε πλήρως πώς μια εργασία περιβαλλοντικών αιθουσών και ο καθορισμός από το.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με.

Το προσωπικό μας θα είναι ευτυχές να εξυπηρετήσει.

Στοιχεία επικοινωνίας