Κίνα Αίθουσα δοκιμής περιβάλλοντος κατασκευαστής

 

Μας ελάτε σε επαφή με: το sales@belltestchamber.com

   

 

+86 769 2328 0911

 

 

Ειδήσεις

April 21, 2021

Περίπατος στις αίθουσες σταθερότητας: ο πλήρης οδηγός

Όταν πρόκειται να αγοράσετε έναν περίπατο στην αίθουσα σταθερότητας, πρέπει αρχικά να καθορίσετε το μέγεθος ενός περιπάτου στην αίθουσα σταθερότητας που χρειάζεστε.

Για το λόγο ότι τα δοκιμασμένα προϊόντα είναι διαφορετικά και είναι έτσι τα διαστήματα πειράματος.

Επομένως, το μέγεθος του περιπάτου στις αίθουσες σταθερότητας είναι κάτι που πρέπει να πληρώσετε τη ειδική προσοχή. Είναι διαθέσιμο σε διάφορα μεγέθη: μικροσκοπικός, μικρός, μέσος, και μεγάλος.

Το προηγούμενο άρθρο εισήγαγε την περιβαλλοντική αίθουσα δοκιμής benchtop. Αυτό το άρθρο εισάγει κυρίως τον περίπατο στην περιβαλλοντική αίθουσα δοκιμής σταθερότητας.

Αυτό που είναι περίπατος στην αίθουσα σταθερότητας

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Περίπατος στις αίθουσες σταθερότητας: ο πλήρης οδηγός 0

Ο περίπατος στις αίθουσες σταθερότητας χρησιμοποιείται για τη θερμότητα και τις κρύες δοκιμές αντίστασης στη βιομηχανία άμυνας, την αεροδιαστημική βιομηχανία, τα αυτοκίνητα συστατικά, τα ηλεκτρονικά συστατικά, τα πλαστικά, τις χημικές ουσίες, τα φαρμακευτικά είδη, και τα σχετικά προϊόντα.

Περίπατος στις εφαρμογές αιθουσών σταθερότητας

Παρέχει κυρίως το μεγάλης κλίμακας διάστημα περιβάλλοντος δοκιμής θερμοκρασίας και υγρασίας σε μεγάλους βαθμούς, ημιτελή προϊόντα, και τελειωμένος - προϊόντα για τη βιομηχανία. Εκτός αυτού, είναι επίσης κατάλληλο για τον εξοπλισμό δοκιμής με τις μεγάλες ποσότητες και τους μεγάλους όγκους.

Εκτός από τα μοναδικά δομικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα του περιπάτου στις αίθουσες σταθερότητας, πρέπει επίσης να καταλάβουμε τα χαρακτηριστικά απόδοσής της.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του περιπάτου στις αίθουσες σταθερότητας

 1. Με το συνδυασμό της μονάδας βιβλιοθηκών, ο εσωτερικός όγκος μπορεί να διευρυνθεί αυθαίρετα και εύκολος να συγκεντρώσει και να αποσυνθέσει. Μπορεί να σχεδιαστεί και να αντιστοιχηθεί σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη, το οποίο είναι κατάλληλο για τους πελάτες να ακολουθήσουν τις κινητές συσκευές.
 2. SUS#304 το πιάτο ανοξείδωτου και το πιάτο χάλυβα χρώματος υιοθετούνται, η δομή είναι σταθερή, το δίπλωμα είναι κατάλληλο. Επιπλέον, η δομή είναι απλή, αδιάβροχη, και όμορφη.
 3. Ο ανώτατος φυσώντας τύπος υιοθετείται για να μειώσει την επιρροή της ταχύτητας ανέμου στην αίθουσα δοκιμής στο δείγμα. Συγχρόνως, η απαίτηση της χαμηλής ταχύτητας ανέμου και η υψηλή ομοιομορφία μπορούν να επιτευχθούν.
 4. Το μεγάλο και φωτεινό παράθυρο είναι εξοπλισμένο με τους μεγάλης έντασης εσωτερικούς explosionproof φθορισμού λαμπτήρες. Ως εκ τούτου οι χρήστες μπορούν να παρατηρήσουν τον όρο μέσα στην αίθουσα δοκιμής.
 5. Οι ολικές συσκευές προστασίας ασφάλειας και η μνήμη διακοπής ρεύματος εξασφαλίζουν την ασφάλεια η ίδια της μηχανής και του χρήστη. Μια περιεκτική συσκευή προστασίας, όταν εμφανίζεται μια ανωμαλία, η οθόνη ελεγκτών επιδεικνύει αυτόματα τη θέση ελαττωμάτων, κόβει το διακόπτη δύναμης, και παρέχει τις μεθόδους ανίχνευσης μηχανικών βλαβών.

Προφυλάξεις για τη χρησιμοποίηση του περιπάτου στην αίθουσα σταθερότητας

Τέλος, υπάρχουν πράγματα για να γνωρίζουν κατά ενεργοποιώντας μια εισαγώμενη αίθουσα σταθερότητας.

 1. Όταν ο εξοπλισμός είναι σε κανονική λειτουργία, το περιεχόμενο του κιβωτίου δεν πρέπει να πέρα-εξωθηθεί. Δεν πρέπει να έχει επιπτώσεις στην κυκλοφορία αέρα μέσα στο κιβώτιο για να εξασφαλίσει την ομοιόμορφες θερμοκρασία και την υγρασία μέσα στο κιβώτιο.
 2. Όταν δεν υπάρχει καμία ανάγκη για στο πεδίο, ο ελαφρύς διακόπτης πρέπει να τοποθετηθεί «από» τη θέση να επεκτείνει τη ζωή του λαμπτήρα.
 3. Αφότου κινείται ο εξοπλισμός, πρέπει να τοποθετηθεί για 1 έως 2 ημέρες. Αυτό θα βοηθήσει το συμπιεστή στο σύστημα ψύξης για να απασχοληθεί κατάλληλα και να επεκτείνει στη ζωή του.
 4. Ο τοίχος του τοίχου δεξαμενών και η επιφάνεια του κιβωτίου σκουπίζονται συχνά για να το κρατήσουν καθαρό και να αυξήσουν τη διαφάνεια του γυαλιού. Μην σκουπίστε την εξωτερική επιφάνεια με το οξύ, το αλκάλιο, ή άλλες διαβρωτικές λύσεις.
 5. Η κλίση του εξοπλισμού κατά τη διάρκεια της μεταφοράς δεν πρέπει να υπερβεί 45 βαθμούς για να αποφύγει τη ζημία στο πιό ψυχρό σύστημα.
 6. Αποσταγμένο νερό χρήσης ή καθαρισμένο νερό κατά το χρησιμοποίηση του υγραντή. Ο μετατροπέας πρέπει να έχει μερικές πτώσεις του απορρυπαντικού πριν από την πλύση. Κατόπιν βούρτσα με μια μαλακή βούρτσα, και τελικά ξέβγαλμα με το καθαρό νερό.
 7. Όταν τη δεξαμενή νερού του υγραντή γεμίζουν με το νερό, το νερό στη βάση πρέπει να χυθεί για να αποτρέψει το νερό από να ξεχειλίσει.
 8. Αφότου στηρίζεται ο εξοπλισμός, εάν το έδαφος είναι ανώμαλο, πρέπει να ισοπεδωθεί.
 9. Η συντήρηση και η επισκευή του εξοπλισμού πρέπει να πραγματοποιηθούν από τους επαγγελματίες για να αποφύγουν τα ατυχήματα.
 10. Η συσκευή πρέπει να συνδεθεί με μια στηριγμένη έξοδο δύναμης!
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Περίπατος στις αίθουσες σταθερότητας: ο πλήρης οδηγός 1

Τελευταίο αλλά όχι ήσσονος σημασίας, είμαστε περιβαλλοντικός εξεταστικός κατασκευαστής εξοπλισμού εξοπλισμού και μπαταριών δοκιμής με 15 έτη εμπειρίας παραγωγής και Ε&Α.

Οι εισαγώμενες αίθουσες σταθερότητας είναι διάφορες και μπορούν να προσαρμοστούν. Θα παραγάγουμε τις μηχανές στην προδιαγραφή και θα ταξινομήσουμε εσείς χρειαζόμαστε.

Και έπειτα, εάν υπάρχει κάτι που θεωρείτε έχω λείψει ή αποτυχημένος να εξηγήσει προς την ικανοποίησή σας, παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας κατωτέρω.

Επιπλέον, εάν θέλετε να ξέρετε τις μικρότερες πληροφορίες, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με άμεσα. Τα στοιχεία επαφής είναι διαθέσιμα στο κατώτατο σημείο της σελίδας.

Η ομάδα μας θα είναι ευτυχής να εξυπηρετήσει.

Στοιχεία επικοινωνίας