Κίνα Αίθουσα δοκιμής περιβάλλοντος κατασκευαστής

 

Μας ελάτε σε επαφή με: το sales@belltestchamber.com

   

 

+86 769 2328 0911

 

 

Ειδήσεις

April 21, 2021

8 λόγοι για μια αίθουσα θερμοκρασίας Benchtop

Μέγεθος της περιβαλλοντικής αίθουσας

Όταν αγοράζετε μια αίθουσα δοκιμής περιβάλλοντος, πρέπει αρχικά να καθορίσετε το μέγεθος του chmaber που χρειάζεστε. Το διάστημα δοκιμής που απαιτείται για τα διαφορετικά προϊόντα δοκιμής είναι διαφορετικό. Έτσι το μέγεθος της μηχανής είναι κάτι που πρέπει να πληρώσετε τη ειδική προσοχή. Η αίθουσα δοκιμής περιβάλλοντος είναι διαθέσιμη σε διάφορα μεγέθη: μικροσκοπικός, μικρός, μέσος, και περίπατος στις αίθουσες θερμοκρασίας.

Ανάπτυξη της περιβαλλοντικής αίθουσας

Με τη γρήγορη ανάπτυξη της τεχνολογίας, όλα έχουν γίνει μικρότερα και μικρότερα. Όχι μόνο ότι, αλλά η ποιότητα και η διάρκεια της αίθουσας δοκιμής περιβάλλοντος βελτιώνονται επίσης πολύ. Η δοκιμή των μικρότερων υλικών στη μεγάλη περιβαλλοντική αίθουσα δοκιμής είναι χρονοβόρα και ακριβή.

Επομένως, υπάρχει μια ανάγκη να βελτιστοποιηθεί το διάστημα του εξοπλισμού δοκιμής. Μεγάλη, δυσκίνητη και δύσκολη να λειτουργήσει την περιβαλλοντική δοκιμή η αίθουσα πρέπει να αποβληθεί. Πρέπει να επιλέξετε την περιβαλλοντική αίθουσα δοκιμής που ταιριάζει εσείς βάσισε στο προϊόν σας.

Ο ακόλουθος είναι οι λόγοι για μια περιβαλλοντική αίθουσα δοκιμής benchtop. Η ελπίδα αυτό σας βοηθά.

 

Λόγοι για την αίθουσα θερμοκρασίας Benchtop

#1 κερδίστε χρόνο

Ο χρόνος είναι χρήματα, η αποδοτικότητα είναι ζωή. Οι μεγαλύτερες αίθουσες μπορούν να δώσουν μια μακροπρόθεσμη έως πλήρη εξέταση όταν πρέπει να τρέξετε γρήγορα. Εντούτοις, η αίθουσα δοκιμής υγρασίας θερμοκρασίας benchtop μπορεί να εξεταστεί γρήγορα λόγω του μικρού μεγέθους της. Επομένως, η περιβαλλοντική αίθουσα δοκιμής benchtop είναι κάπως ευεργετική να κερδίσει χρόνο έναντι της εισαγώμενης περιβαλλοντικής αίθουσας δοκιμής, έτσι ώστε μπορείτε να συνεχίσετε να ολοκληρώνετε την επόμενη δοκιμή.

#2 μειώστε τη μετακίνηση

Η αίθουσα δοκιμής υγρασίας θερμοκρασίας benchtop απαιτεί τη λιγότερη μετακίνηση. Εάν ο εξοπλισμός δοκιμής είναι μεγάλος, το εργατικό δυναμικό που απαιτείται για να κινηθεί είναι πολύ μεγάλο. Οι υπάλληλοι ξοδεύουν πολλή ώρα στις κινητές συσκευές, με συνέπεια το λιγότερο χρόνο για την καλύτερη εργασία τους. Κατά συνέπεια, benchtop η περιβαλλοντική αίθουσα δοκιμής έχει αυξήσει το διάστημα παραγωγής και τις ευκαιρίες παραγωγής σε κάποιο βαθμό.

#3 ενέργεια - αποταμίευση

Η μείωση του κόστους των λογαριασμών ηλεκτρικής ενέργειας σημαίνει ότι μπορείτε να λάβετε χώρα αυτό το μέρος των χρημάτων άλλες, όπως τα επιδόματα διακοπών, αυξήσεις μισθού, και ούτω καθεξής. Επιπλέον, αυτό θα βοηθήσει να προωθήσει τη μελλοντική ανάπτυξη της επιχείρησης.

#4 προστασία του περιβάλλοντος

Με την επιδείνωση του περιβάλλοντος τα τελευταία χρόνια, οι άνθρωποι δίνουν όλο και περισσότερη προσοχή στην προστασία του περιβάλλοντος. Εάν ο εξοπλισμός σας είναι φιλικός προς το περιβάλλον και ενέργεια αποδοτική, πιστεύω ότι οι καταναλωτές θα είναι ευτυχείς να κάνουν επιχειρήσεις με τους ανθρώπους που φροντίζουν για τον πλανήτη. Η μείωση της κατανάλωσης ενέργειας είναι win-win για σας και τον πλανήτη!

#5 συμπαγής αίθουσα

Το συμπαγές μέγεθος της αίθουσας δοκιμής υγρασίας θερμοκρασίας benchtop επιτρέπει σε σας για να το τοποθετήσει σε μια κατάλληλη θέση. Επιπλέον, σας βοηθά επίσης εκτός από το διάστημα για το βαρύτερο εξοπλισμό δοκιμής.

#6 υψηλή ακρίβεια

Η μεγάλης ακρίβειας περιβαλλοντική αίθουσα δοκιμής μπορεί να μειώσει τη σειρά λάθους της πτώσης θερμοκρασίας. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η δοκιμή σας αντιπροσωπεύει τους χειρότερους όρους που έχετε επιλέξει. Ουσιαστικά, η περιβαλλοντική αίθουσα δοκιμής είναι δύσκολο να θερμαθεί ομοιόμορφα και ακριβώς κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης περιόδου του χρόνου στην αίθουσα. Χρησιμοποιώντας έναν ελεγκτή υγρασίας θερμοκρασίας benchtop, θα βρείτε τις θερμότητες συσκευών σας επάνω γρήγορα και παραμονές ακόμη και.

Αρχείο #7 DUT

Μια αίθουσα δοκιμής υγρασίας θερμοκρασίας benchtop με την ικανότητα καταγραφής DUT μπορεί να ελέγξει ότι οι απαραίτητοι όροι ικανοποιούνται. Η δοκιμή απαιτεί όχι μόνο την ακρίβεια, αλλά και την επικύρωση στοιχείων. Η αίθουσα δοκιμής υγρασίας θερμοκρασίας benchtop σας δίνει την εμπιστοσύνη για να πάρει τα ακριβή αποτελέσματα. Επιπλέον, απαιτεί τη λιγότερη ενέργεια για να φθάσει στους όρους που χρειάζεστε.

#8 αυτοματοποίηση

Η αίθουσα δοκιμής benchtop έχει μια οθόνη αφής που μπορεί να προγραμματιστεί με ένα PLC, με μια διεπαφή USB, και μια διεπαφή RJ485, η οποία είναι πολύ κατάλληλη για τη συλλογή των στοιχείων. Επιπλέον, μπορεί επίσης να συνδεθεί με τον έλεγχο υπολογιστών και το αφιερωμένο λογισμικό ελέγχου δικτύων για να διευκολύνει το μακρινό έλεγχο και να βελτιώσει την ασφάλεια. Επομένως, benchtop η αίθουσα δοκιμής όχι μόνο κερδίζει χρόνο στη συλλογή των στοιχείων, αλλά και βελτιώνει την ασφάλεια.

Έχουμε 13 έτη εμπειρίας στην παραγωγή και την έρευνα και την ανάπτυξη της περιβαλλοντικής αίθουσας δοκιμής, και είμαστε επαγγελματικοί περιβαλλοντικοί κατασκευαστές εξοπλισμού δοκιμής.

Στοιχεία επικοινωνίας